Autorius apie receptą:
Greitai pagaminami, su traškia plutele ir labai skanūs - tortilijų blyneliai. Privalumas šių blynelių tame, kad įdaras gali būti įvairus. Ir su visais įdarais jie gaunasi labai
Greitai pagaminami, su traškia plutele ir labai skanūs - tortilijų blyneliai. Privalumas šių blynelių tame, kad įdaras gali būti įvairus. Ir su visais įdarais jie gaunasi labai skanūs. (...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai
tortilijų
150 gramų
fermentinio sūrio
150 gramų
dešros
(virtos arba kitokios)
šiek tiek
žalumynų
(naudojau džiovintus špinatus)
šiek tiek
sviesto
(kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį ir dešrą sutarkuoti burokine tarka.
2.
Tortiliją trumpai pašildyti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, taip ji suminkštės. Ant tortilijos sudėti sutarkuotus produktus, užbarstyti žalumynų ir perlenkti pusiau.