Greiti varškės kamuoliukai su lašiša

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Varškės kamuoliukai su lašiša
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiami, skanutėliai kąsneliai šventiniam stalui! Labai greitai paruošiami, skanutėliai kąsneliai šventiniam stalui! Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų varškės (naudojau 9 proc. iš kvadratinių pakelių)
50 gramų rūkytos lašišos filė (arba sūdytos)
šiek tiek majonezo
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę pagal skonį pagardinti prieskoniais, įspausti šlakelį citrinos sulčių idėti pagal skonį majonezo (tiek, kad būtų galima lengvai formuoti, bet masė nebūti per daug lipni) ir išmaišyti. Paragauti, ar patinka skonis, jeigu kažko trūksta, įdėti dar prieskonių. Sudėti smulkintą lašišą ir krapus.
2.
Drėgnomis rankomis formuoti kąsnio dydžio kamuoliukus. Paruoštus juos, jeigu norisi, dar galima apvolioti sezamo sėklose, smulkintuose riešutuose ar tarkuotame kietąjame sūryje.
3.
Porą valandų palaikykite kamuoliukus šaldytuve, kad sutvirtėtų. Patiekiant galima juos papuošti sutrupintu kiaušinio tryniu. Skanaus!
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Dalia
2018-03-31 21:07
Labai Ačiū , Kristina, kad atsakėt. Nesitikėjau. Dabar jau nusipirkau ir rūkytos lašišos , taigi bandysiu originalų receptą. Tik nesu tikra ar galėčiau pasiruošt iš vakaro. Gražių Velykų! ATSAKYTI
Kristina
2018-03-31 21:11
Manau, kad galima ir iš vakaro, tik nedarykite labai drėgnų, ir geriau kuo nors apvoliokite (sezamo sėklose, sūryje, riešutuose ar pan.), tada neapdžius ATSAKYTI
Dalia
2018-03-30 23:00
Ar lašišą tiktų pakeisti šprotais? ATSAKYTI
Kristina
2018-03-30 23:09
Velnias žino, šprotai turi labai išreikštą skonį, gali su varške ne taip gerai derėti kaip lašiša. Galite tiesiog pabandyti labai labai mažą porciją sumaišyti su šprotais ir pažiūrėti, ar patinka skonis. Su šprotais geriau kažką panašaus į šį receptą daryčiau, nes pikantiškuose deriniuose jie tikrai tinka. ATSAKYTI
Aciu
2018-03-29 15:49
Labai greitai ir skanu! Aciu! ATSAKYTI
patiko
2018-03-30 22:53
Tikra tiesa! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis