Greiti Helovino "pabaisiukai" sluoksniuotoje tešloje

AUTORIUS:
Teresė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Helovino pabaisiukai - dešrelės sluoksniuotoje tešloje
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai dešrelių (geros sudėties, taip bus skaniau)
300 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielės)
šiek tiek garstyčių
šiek tiek pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą truputį pakočioti, jog būtų plonesnė, ir supjaustyti gana siauromis juostelėmis, tokiais beveik šiaudeliais.
2.
Kiekvieną dešrelę apvynioti tešlos juostelėmis, kaip mumijas. Apvyniotas dešreles išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagels.
4.
Iškepusias ir šiek tiek atvėsusias puošti dviem lašeliais garstyčių ir ir pomidorų padažo - formuoti kaip akytes.
AUTORIUS: Teresė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital