Greitas obuolių pyragas su traškučio viršumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Obuolių pyragas su traškučio viršumi
Obuolių pyragas su traškučio viršumi
Obuolių pyragas su traškučio viršumi
Obuolių pyragas su traškučio viršumi
Autorius apie receptą: Neįsivaizduoju populiaresnio pyrago nei obuolių pyragas. Kiek šeimininkių, turbūt tiek ir obuolių pyragų receptų, o jeigu Jūs dar neturite savojo, gal būt nuo šiol jau Neįsivaizduoju populiaresnio pyrago nei obuolių pyragas. Kiek šeimininkių, turbūt tiek ir obuolių pyragų receptų, o jeigu Jūs dar neturite savojo, gal būt nuo šiol jau turėsite. Pakvėpinkite savo namus šiuo aromatingu kepiniu, labai nesudėtingu, bet gana įspūdingu. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
600 gramų obuolių (apie 3 vidutinio dydžio)
150 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
75 gramai cukraus
6 šaukštai pieno
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštas vanilės esencijos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Viršui:
150 gramų cukraus
120 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Orkaitę įkaitinkite 180 C°. Pyrago kepimo formą išklokite kepimo popieriumi arba patepkite sviestu ir paberkite miltais. Mano forma yra 26 cm skersmens.
2.
Miltus sumaišykite su cukrumi ir kepimo milteliais. Mediniu šaukštu įmaišykite aliejų, pieną ir 2 kiaušinius. Sudrėbkite tešlą į paruoštą formą.
3.
Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite ne itin plonomis skiltelėmis ir išdėliokite jas tolygiai ant paruoštos tešlos. Taip paruoštą pyragą kepkite įkaitusioje orkaitėje 30 minučių.
4.
Viršui skirtą sviestą ištirpinkite ant lengvos ugnies, nukelkite puodą nuo kaitros, suberkite traškučiui skirtą cukrų, supilkite vanilės esenciją. Gerai išmaišykite ir leiskite atvėsti. Atvėsus įmaišykite 2 kiaušinius ir plakite elektriniu maišytuvu apie minutę. Supilkite gautą masę ant kepamo pyrago ir kepikite 25 - 30 minučių, kol paviršius bus tolygiai rusvas. Prieš išimant iš formos leiskite pyragui atvėsti.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital