Greitas obuolių pyragas

AUTORIUS:
Živilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Koks ruduo be obuolių? Pyrago receptas gimė visai netikėtai mano virtuvėje, bet tai buvo skaniausias obuolių pyragas kokį tik teko ragauti. Koks ruduo be obuolių? Pyrago receptas gimė visai netikėtai mano virtuvėje, bet tai buvo skaniausias obuolių pyragas kokį tik teko ragauti. Živilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės cukraus
90 gramų sviesto
1 šaukštas grikių miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nuplauti, supjaustyti griežinėliais.
2.
Tirpintą sviestą išsukti su kiaušiniais, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska virtuviniu plaktuvu.
3.
Kepimo miltelius sumaišyti atskirame dubenyje su kvietiniais ir grikių miltais, cinamonu.
4.
Plakant kiaušinių ir sviesto masę, iš lėto dėti miltų mišinį, kol viską sudėsite. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
5.
Į kepimo indą (aš naudoju silikoninę kekso formą) sudėti obuolius ir užpilti tešla.
6.
Kepti 180°C temperatūroje apie 30 - 40 min. Galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą. Skanaus!
AUTORIUS: Živilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dovilė
2017-10-30 20:55
Atrodo skaniai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital