Greitas nekeptas sausainių tortukas su kondensuoto pieno kremu
AUTORIUS:
Algirdas Mažeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų
sausainių
(naudojau saldžius krekerius "Žuvytės")
250 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
170 gramų
sviesto
Glajui:
100 gramų
sviesto
50 gramų
šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Minkštą kambario temperatūros sviestą išplakti mikseriu iki purumo. Pamažu plakant supilti kondensuotą pieną ir dar paplakti, kad gautųsi purus, laikantis formą kremas. Į kremą suberti sausainius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Formą iškloti maistine plėvele, sukrėsti gautą masę ir dėti į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų.
3.
Mikrobangų krosnelėje ištirpinti glajui skirtą sviestą ir šokoladą, juo aptepti iš formos išimtą tortuką ir vėl dėti į šaldytuvą, kad glajus sustingtų.
Antrą kartą gaminu šitą pyragą, skonis kai selga
ATSAKYTI
Darius
2019-02-01 22:03
visada gaunasi puikiai ir skaniai, i krema dar idedu kelis arbatinius saukstelius tirpios kavos
ATSAKYTI
Laima
2018-01-18 10:32
Gavosi skystas, matyt reikia pakaitinti viska kazkiek laiko.
ATSAKYTI
Austėja
2018-01-18 12:29
Galbūt sviesto tada neatšildėte iki kambario temperatūros ar kondensuoto pieno gaminį, ne kondensuotą pieną naudojote? Nes man plakant kremas toks purus gavosi ir sustingo tortukas gerai, labai skanus pagal šį receptą pavyko.
ATSAKYTI