Autorius apie receptą:
Labai skanus ir paprastai paruošiamas užkandis, kurį gardu tiekti su mėgstama duonele ar krekeriais. Puikiai tiks Valentino dienos progai ar tiesiog, kai norisi kažko greito ir
Labai skanus ir paprastai paruošiamas užkandis, kurį gardu tiekti su mėgstama duonele ar krekeriais. Puikiai tiks Valentino dienos progai ar tiesiog, kai norisi kažko greito ir gardaus.
(...daugiau)(...mažiau)
Kornelija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų
kreminio sūrio
100 gramų
šaltai rūkytos lašišos
(arba kitos mėgstamos)
0.5 vieneto
rausvųjų svogūnų
1 pundelis
krapų
(šviežių)
1 šaukštas
kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišą suplėšyti arba supjaustyti į mažesnius gabaliukus, svogūną supjaustyti pusžiedžiais, krapus pasmulkinti.
2.
Ant medinės lentelės ar pasirinktos lygaus paviršiaus lėkštės tepti kreminį sūrį, ant jo sudėlioti lašišos gabaliukus, berti kaparėlius, sudėlioti svogūną, berti krapus. Tiekti su duonos riekele, prancūziško batono gabalėliais, krekeriais.