Greitas braunis su karameliniu sluoksniu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Braunis su karamele
Autorius apie receptą: Labai skanus ir kvapnus. Labai skanus ir kvapnus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai kiaušinių
125 gramai sviesto
120 gramų rudojo cukraus
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų kvietinių miltų
2 šaukštai kakavos (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
Viršui:
200 gramų kreminio sūrio
1 vienetas kiaušinių (didelio)
50 gramų cukraus pudros
5 šaukšteliai kapučino miltelių (karamelinių, apytikriai)
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti juodąjį šokoladą, sviestą ir ištirpinti garų vonelėje. Palikti atvėsti.
2.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinius, įberti cukraus, druskos ir plakti iki kol cukrus ištirps. Tuomet supilti šokolado ir sviesto masę, įberti druskos, tuomet įsijoti miltus ir kakavą, gerai išmaišyti.
3.
Kepimo formą (naudojau 22x22 cm) iškloti kepimo popieriumi, supilti paruoštą masę.
4.
Viršui į dubenį sudėti sūrį, įmušti kiaušinį, suberti cukraus pudrą, kapučino miltelius, įdėti vanilės ir gerai išplakti iki vientisos masės. Supilti į kepimo formą ant šokoladinio sluoksnio, mediniu smeigtuku šiek tiek pamaišyti sluoksnius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minučių.
Patarimai:
Naudota 22 x 22 cm kepimo forma.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital