Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Žuvis tešloje
Autorius apie receptą: Kepiau ją kažkada šventėms. Skani ir karšta, ir šalta. Kepiau ją kažkada šventėms. Skani ir karšta, ir šalta. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų žuvies filė (baltos žuvies)
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų (su kaupu)
2 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė nuplauti, gerai nusausinti, supjaustyti juostelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis ir šiek tiek pagardinti druska.
2.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įdėti majonezą, suberti miltus, smulkintus krapus ir gerai išmaišyti.
3.
Kiekvieną žuvies gabalėlį pamirkyti tešloje ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vaidas
2020-04-30 19:22
Kiek laiko kepti, tai manau svarbiausias momentas. Nes paskui per daug kepta gali tapti guma. Sory, kiek ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital