Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 133)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 133)
Žuvis tešloje
Autorius apie receptą: Kepiau ją kažkada šventėms. Skani ir karšta, ir šalta. Kepiau ją kažkada šventėms. Skani ir karšta, ir šalta. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų žuvies filė (baltos žuvies)
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų (su kaupu)
2 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė nuplauti, gerai nusausinti, supjaustyti juostelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis ir šiek tiek pagardinti druska.
2.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įdėti majonezą, suberti miltus, smulkintus krapus ir gerai išmaišyti.
3.
Kiekvieną žuvies gabalėlį pamirkyti tešloje ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Vida
2021-12-23 18:43
Kuom galima pakeisti majonezą, nes jo nemėgstu ATSAKYTI
Valentinas
2023-11-10 07:56
Grietine ATSAKYTI
RT
2021-08-12 21:13
Sveiki,puikus receptas,tik kepiau sviezios skumbres file,nesmulkinau,rezultatas puikus! Aciu ATSAKYTI
Ačiū
2021-02-27 18:17
Labai skanu, greit dingo ATSAKYTI
Ernesta
2020-12-24 20:05
Receptas įvertintas teigiamai nuo kūčių stalo išnyko labai greitai. Receptas puikus ačiū autorei ATSAKYTI
Vaidas
2020-04-30 19:22
Kiek laiko kepti, tai manau svarbiausias momentas. Nes paskui per daug kepta gali tapti guma. Sory, kiek ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital