Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | baltos žuvies filė |
350 mililitrų | grietinėlės, liesos (naudojau 15 proc, apytikriai) |
1 vienetas | morkų |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) |
0.5 vieneto | brokolių |
0.5 vieneto | raudonosios paprikos (mažos) |
0.5 vieneto | cukinijų (vidutinio dydžio) |
40 gramų | parmezano sūrio (apytikriai, tarkuoto ar kito mėgiamo) |
50 mililitrų | daržovių sultinio (apytikriai) |
2 šaukštai | šaldytų žirnelių |
2 šaukštai | kukurūzų (naudojau šaldytus) |
2 šaukštai | kvietinių miltų |
1 šlakelis | aliejaus |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |
pagal skonį | krapų (smulkintų) |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |