Greita vieno puodo vištiena su pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greita vieno puodo vištiena su pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų vištienos krūtinėlės
300 gramų pievagrybių
200 mililitrų vištienos sultinio
3 skiltelės česnako
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas medaus
1 šaukštas garstyčių
2 šakelės krapų
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio malti baltieji pipirai
0.5 šaukštelio česnakinės druskos
1 šlakelis pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė perpjauti į tris dalis lyg kepsniui, sudėti į dubenėlį, brti druską, pipirus, česnakinę druską, rūkytos paprikos miltelius ir gerai įtrinti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti kepsnelius, apkepti iš abiejų pusių. Tuomet išimti iš keptuvės ir atidėti.
3.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti. Tuomet dėti smulkintus česnakus, pievagrybius ir leisti grybams suminkštėti ir šiek tiek apkepti. Tada dėti medų, garstyčias, maišyti kol medus ištirps ir masė taps vientisa, suberti miltus ir maišyti, kad gautųsi košelė. Vis maišant supilti palaipsniui sultinį ir maišyti kol gausis kreminis padažas.
4.
Į keptuvę su padažu sudėti vištieną ir listi ant vidutinės kaitros dar 10 minučių pavirti (aš dedu į orkaitę uždengus dangčiu). Likus 1 minutei iki virimo pabaigos beriu smulkintus krapus ir išjungiu kaitrą.
Patarimai:
Papildomai gali reikėti 1 šlakelio pieno, jei padažas bus tirštas ir reikės praskiesti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital