Gražučiai špinatinių blynų suktinukai su lašiša

AUTORIUS:
Justyna Gaidamovic
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Gražučiai špinatinių blynų suktinukai su lašiša
Autorius apie receptą: Greitai pagaminami, skanūs ir gražiai atrodantys ant stalo. Galima prigalvoti kokių tik norite įdarų – žuvies, daržovių - pagal kiekvieno poreikius. Greitai pagaminami, skanūs ir gražiai atrodantys ant stalo. Galima prigalvoti kokių tik norite įdarų – žuvies, daržovių - pagal kiekvieno poreikius. Justyna Gaidamovic
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Tešlai:
2.5 stiklinės miltų
2 stiklinės migdolų pieno (arba paprasto)
2 saujos šaldytų špinatų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų rūkytos lašišos filė
125 gramai tepamo sūrelio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Blynams miltus, pieną, druską ir alyvuogių aliejų išplakti iki vientisos masės.
2.
Įdėti špinatus ir išplakti elektriniu plakikliu. Kepti be aliejaus, tešla neprilimpa prie keptuvės.
3.
Blyną ištepti sūreliu, ant viršaus iškloti lašišos gabalėlius. Kruopščiai susukti ir apvynioti maistine plėvele.
4.
Dėti į šaldytuvą bent 1, 5 valandos. Patiekiant supjaustyti norimo dydžio griežinėliais.
AUTORIUS: Justyna Gaidamovic
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Toma
2017-07-13 14:20
Gaminau su tunu ir smulkintais svogūnais, pavyko ir skonis nuostabus ATSAKYTI
Natalija
2017-07-13 14:19
Papuose gimtadienio stala. O ir skonis visiems patiko, tik dar idejau salota i vidu, kad gaiviau butu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital