Graikiški blynai Tiganites

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Graikiški blynai Tiganites
Graikiški blynai Tiganites
Graikiški blynai Tiganites
Graikiški blynai Tiganites
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kvietinių miltų (naudojome „Kauno grūdų“ 405 C „Bajoriškus“)
1 stiklinė pieno
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį skysto medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį supilame pieną, suberiame druską ir išplaktą kiaušinį. Masę išmaišome.
2.
Sudedame graikišką jogurtą ir dar kartą išmaišome.
3.
Kitame dubenyje sumaišome kepimo miltelius kartu su miltais.
4.
Miltų masę įsijojame į plakinį ir išmaišome. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus ir po šaukštą dedame tešlos kepimui. Apkepame iš abiejų pusių.
5.
Ant iškepusių blynų pilame skysto medaus.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital