Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 g sviesto
220 g cukraus
4 kiaušiniai
180 g maltų migdolų
2 šaukštai aguonų
3 citrinų žievelės ir sultys
130 g miltų
90 g citrinų sulčių
230 g miltelinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukti sviestą su 120 g cukraus, įmušti kiaušinius, dėti miltus, aguonas, 2 citrinų žieveles, sultis bei maltus migdolus.
Tešlą gerai išmaišyti ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
Puode pakaitinti 90 g citrinos sulčių su 100 g cukraus, kol cukrus ištirps.
Dar šiltą pyragą subadyti mediniu pagaliuku ir po truputį pilti sirupą, kad įsigertų į pyragą.
Pasigaminame glajų: miltelinį cukrų gerai sumaišyti su vienos citrinos sultimis. Glajų užpilti ant pyrago. Ir šiek tiek palaikyti, kad sustengtų. Skanaus :)