Garnyras prie mėsos ir paukštienos

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Garnyras prie mėsos ir paukštienos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūnas,
1 morka,
1 paprika (raudona),
0,5 cukinijos,
50 ml augalinio aliejaus,
25 ml sojų padažo,
200 g ryžių,
250 ml vandens,
druska.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje, ant mažos ugnies. Daržoves supjaustome mažais kubeliais. Aliejuje pakepiname svogūną, tada sudedame morkas, dar pakepame, suberiame cukiniją, papriką ir kepame, kol suminkštės. Supilame sojų padažą, išmaišome ir paliekame keletui minučių. Po to suberiame ryžius, sumaišome ir paliekame 2-3 min., šiltai. Skanaus :) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Deimantė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Klausimas
2014-12-02 18:31
Papasakok, kaip isvirti 200 g ryziu 250ml vandens???!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital