Gardūs faršo iešmeliai keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Gardūs faršo iešmeliai keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai džiūvėsėlių (maltų)
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
2 skiltelės česnako
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į faršą įtarkuoti svogūną ir česnaką, įmušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, prieskonius, tarkuotą citrinos žievelę, smulkintas petražoles ir viską gerai išmaišyti. Valandą palaikyti šaldytuve.
2.
Gnybti po nedidelį gabalėlį mėsos, lipdyti ant iešmelių ir formuoti.
3.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, nedidelėje kaitroje, iš visų pusių.
4.
Tiekiau su avokado (avokadas, česnakas, citrinų sultys, druska) ir jogurto (Natūralus jogurtas, česnakas, citrinų sultys, citrinų žievelės, druska) padažais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital