Pagal instrukcijas ant pakuotės atskirai pasiruošiame kiekvieną želė (tik pilame ketvirtadaliu mažiau vandens, kad būtų tvirtesnė) ir padedame į šaldytuvą, kad sustingtų. Galima pasiruošti iš vakaro.Sustingusią želė supjaustome kubeliais.
Želatiną išbrininame su 100 ml šilto vandens. Išbrinkusią ištirpiname šildydami ant mažos ugnies (tik jokiu būdu neužvirinti). Leisti atvėsti.
Grietinėlę išplakame su su cukrumi ir citrinos sultimis, baigiant plakti įplakame ištirpintą želatiną.
Viename dubenyje sumaišome grietinėlės mišinį ir susmulkintą želė.
Gautą masė supilame į šalčiui atsparų indą ir padedame į šaldytuvą, kad viskas sustingtų.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)