Autorius apie receptą:
Labai skanūs ir nesudėtingi ledai, kuriems nereikia papildomo cukraus, o jeigu arbūzą naudosite gerai prinokusį, papildomai medaus galite nedėti ir visai.
Labai skanūs ir nesudėtingi ledai, kuriems nereikia papildomo cukraus, o jeigu arbūzą naudosite gerai prinokusį, papildomai medaus galite nedėti ir visai.
Agnė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
arbūzo
(gryno svorio)
1 šaukštas
medaus
1 šlakelis
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Arbūzą supjaustyti kubeliais, sudėti į virtuvinio kombaino indą, dėti medų ir pilti šlakelį citrinų sultis.
2.
Viską sutrinti iki vientisos masės ir supilstyti į ledų formeles ir sušaldyti. Skanaus!
Daugelyje didesnių maisto prekių parduotuvių būna, jos ir specialius kotelius turi :) Jei nerandate, galima ir į vienkartines stiklinaites pilti, pripildant maždaug iki pusės, tik tuomet reikės medinių pagaliukų :)
ATSAKYTI