Autorius apie receptą:
Gaivios salotos su lašiša ir greipfrutais - puikus variantas šventinei ir romantiškai vakarienei. Šias salotas apšlaksčiau tik alyvuogių aliejumi, jokio padažo neruošiau,
Gaivios salotos su lašiša ir greipfrutais - puikus variantas šventinei ir romantiškai vakarienei. Šias salotas apšlaksčiau tik alyvuogių aliejumi, jokio padažo neruošiau, nes iš greipfruto išsiskiria sultys, paskanindamos ir visas salotas.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų
salotų mišinio
1 vienetas
avokadų
1 vienetas
greipfrutų
100 gramų
sūdytos lašišos
1 pundelis
krapų
1 žiupsnelis
druskos
1 šaukštas
alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauname ir dedame į lėkštes. Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą, išskobiame minkštimą ir supjaustome riekelėmis.
2.
Greipfrutą nulupame ir supjaustome skiltelėmis (pjauname be baltosios dalies, nes ji karti).
3.
Į lėkštę ant salotų dedame avokado, greipfruto.
4.
Lašiša supjaustome juostelėmis ir susukame. Į vidų įdedame po šakelę krapų.
5.
Lašišos roželes dedame ant salotų. Apšlakstome aliejumi, pagardiname druska.