Autorius apie receptą:
Kai pavargstu nuo sočių pietų ir norisi tarsi egzotiško ir gaivaus, pasigaminu šias salotas. Man tai tikra atgaiva. Puikiausiai tinka lengviems pavakariams.
Kai pavargstu nuo sočių pietų ir norisi tarsi egzotiško ir gaivaus, pasigaminu šias salotas. Man tai tikra atgaiva. Puikiausiai tinka lengviems pavakariams.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų
krevečių
(virtų)
1 vienetas
avokadų
0.5 vieneto
greipfrutų
1 sauja
salotų mišinio
1 šaukštelis
alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauname, nusausiname ir pasmulkiname.
2.
Avokadą perpjauneme per pusę, išimame kaulą ir supjaustome skiltelėmis. Greipfrutą nulupame ir taip pat supjaustome skiltelėmis.
3.
Į salotinę dedame salotas, greipfruto, avokado skilteles. Ant viršaus sudedame krevetes. Gardiname druska, apšlakstome aliejumi. Skanaujame.