Gaivios salotos su keptu halumi sūriu ir figomis

AUTORIUS:
Gintare
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Gaivios salotos su keptu halumi sūriu ir figomis
Autorius apie receptą: Gaivios salotos puikiai tiks ne tik atsigaivinti po visų sunkių šventinių patiekalų, bet ir papildyti savo organizmą vitaminais! Gaivios salotos puikiai tiks ne tik atsigaivinti po visų sunkių šventinių patiekalų, bet ir papildyti savo organizmą vitaminais! Gintare
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
50 gramų halumi sūrio
2 vienetai figų
1 pundelis salotų (įvairių rūšių)
Užpilui:
20 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Pabarstymui:
1 žiupsnelis moliūgų sėklų
1 žiupsnelis lukštentų saulėgrąžų
1 žiupsnelis džiovintų spanguolių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustykite halumi kubeliais ir apkepkite aliejuje.
2.
Sėklas ir saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje iki paruduos.
3.
Figas supjaustykite plonais griežinėliais.
4.
Salotų lapus sumaišykite su pjaustytomis figomis ir keptu halumi sūriu.
5.
Užpilui alyvuogių aliejų sumaišykite su druska, pipirais, šlakeliu citrinos sulčių. Užpilkite ant salotų.
6.
Užberkite skrudintų sėklų ir spanguolių.
AUTORIUS: Gintare
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital