Gaivios pekino kopūsto salotos su kumpiu ir kukurūzais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Gaivios pekino kopūsto salotos su kumpiu ir kukurūzais
Autorius apie receptą: Skanios ir sočios salotos. Skanios ir sočios salotos. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto kininių kopūstų
340 gramų konservuotų kukurūzų (1 skardinės)
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas agurkų
150 gramų rūkyto kumpio
1 saujelė svogūnų laiškų
1 saujelė krapų
Padažui:
1 šaukštas majonezo (apytiksliai)
1 šaukštas grietinės (apytiksliai)
0.5 vieneto citrinų
0.5 šaukštelio garstyčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Atidaryti konservuotų kukurūzų skardinę ir juos nuvarvinti, agurką perpjauti išilgai ir išpjauti sėklas.
2.
Agurką, pekino kopūstą, svogūnų laiškus, krapus susmulkinti. Supjaustyti rūkytą kumpį, sutarkuoti sūrį. Visas daržoves, sūrį ir kumpį sumaišyti.
3.
Iš citrinos išspausti sultis, į jas įmaišyti garstyčias, grietinę ir majonezą, įberti druskos ir pipirų pagal skonį. Užpilti šį mišinį ant salotų ir viską dar kartą gerai išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital