Fritata su smidrais ir špinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Fritata su smidrais ir špinatais
Fritata su smidrais ir špinatais
Fritata su smidrais ir špinatais
Fritata su smidrais ir špinatais
Autorius apie receptą: Soti, tačiau lengva ir neapsunkinanti. Puikiai tinka ne tik pusryčiams, bet ir vakarienei. Receptą radau Sezoninevirtuve.lt... Soti, tačiau lengva ir neapsunkinanti. Puikiai tinka ne tik pusryčiams, bet ir vakarienei. Receptą radau Sezoninevirtuve.lt svetainėje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai kiaušinių
1 pundelis smidrų
200 mililitrų grietinėlės
2 saujos špinatų
2 saujelės kietojo sūrio (tarkuoto)
1 pundelis svogūnų laiškų (ar laiškinių česnakų)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smidrus patikriname ir nulaužiame sumedėjusius jų galus. Viršūnėles paliekame fritatos viršui papuošti, kotelius supjaustome griežinėliais. Svogūnų laiškus susmulkiname.
2.
Keptuvėje, kurioje tinka kepti ir orkaitėje, įkaitiname aliejų. Suberiame smidrų gabalėlius, špinatus, smulkintus svogūnų laiškus ir šiek tiek pakepiname.
3.
Kiaušinius išplakame su grietinėle, druska ir pipirais. Supilame į keptuvę. Išdėliojame smidrų viršūnėles, pabarstome tarkuotu sūriu.
4.
Kepame iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital