Firminis Gian Lucos mamos obuolių pyragas

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Firminis Gian Lucos mamos obuolių pyragas
Firminis Gian Lucos mamos obuolių pyragas
Firminis Gian Lucos mamos obuolių pyragas
Firminis Gian Lucos mamos obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Ruduo be obuolių pyrago - ne ruduo! Jei dar nekepėte pyrago su obuoliais, rekomenduojame pradėti nuo šio labai gardaus, nesunkiai paruošiamo ir aromatingo. Nepasigailėsite! Ruduo be obuolių pyrago - ne ruduo! Jei dar nekepėte pyrago su obuoliais, rekomenduojame pradėti nuo šio labai gardaus, nesunkiai paruošiamo ir aromatingo. Nepasigailėsite! Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas   obuolių
220 mililitrų   pieno
200 gramų   kvietinių miltų
2 vienetai   kiaušinių
150 gramų   cukraus
100 gramų   sviesto  (minkšto)
1 vienetas   citrinų  (tarkuotos žievelės)
8 gramai   kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupame obuolius ir išimame sėklytes. Į dubenį dedame kambario temperatūros sviestą, cukrų ir kiaušinius. Gerai išmaišome.
2.
Į masę beriame kepimo miltelius ir miltus. Įtarkuojame vienos citrinos žievelę.
3.
Maišant pilame pieną. Supjaustome obuolius riekelėmis.
4.
Kepimo skardą padengiame miltais ir supilame tešlą.
5.
Ant jos tolygiai sudėliojame obuolių riekeles.
6.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes. Patiekiame atvėsintą su ledais.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Lina
2023-10-17 23:25
Nuotraukoje matyti kad obuoliai ir į vidų įmaišyti, o pagal receptą jie tik ant viršaus. Ar klystu? ATSAKYTI
Inga
2023-10-18 09:46
Tik ant viršaus, po to kai kurie tiesiog nusileidžia kepant. ATSAKYTI
Daiva
2023-10-01 13:30
Kiek sviesto? ATSAKYTI
Judita
2023-10-02 09:44
100 gramų minkšto sviesto. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital