Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis - puikus patiekalas norintiems skanių, sultingų ir gaivių vėrinukų. Tai puiki idėja paįvairinti įpūsėjusį Egzotiški vištienos vėrinukai su vaisiais ir daržovėmis - puikus patiekalas norintiems skanių, sultingų ir gaivių vėrinukų. Tai puiki idėja paįvairinti įpūsėjusį grilinimo sezoną. (...daugiau) Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos šlaunelių mėsos
200 gramų pievagrybių
1 vienetas cukinijų
1 vienetas geltonosios paprikos
pagal poreikį ananasų
pagal poreikį kriaušių
pagal poreikį sūrio (skirto kepti grilyje)
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį medaus
pagal skonį balzaminio acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Norimo dydžio gabalėliais supjaustome vištieną. Beriame paukštienos prieskonių ir gerai išminkome.
2.
Pasiruošiame daržoves - supjaustome cukiniją, geltonąją papriką, į dubenį dedame pievagrybius ir pašlakstome alyvuogių aliejaus. Beriame pipirų ir druskos, gerai išmaišome.
3.
Paruošiame vaisius - kriaušes ir ananasą supjaustome kvadratėliais.
4.
Pradedame verti vėrinukus: ant vienų iešmelių veriame daržoves su mėsa, ant kitų - pjaustytus vaisius ir vištieną. Dedame ant grilio ir kepame, kol gražiai paruduoja iš visų pusių.
5.
Kriaušę pjauname pusiau ir patepame medumi bei balzamiko actu. Dedame apskrusti ant grilio. Mėsai baigiant kepti, ant grilio dedame sūrį ir pakepame kelias minutes iš abiejų pusių.
6.
Pagardiname granato sėklomis.
Patarimai:
Video receptą rasite čia.
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital