Dzūkiški "svilbikai"

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Dzūkiški "svilbikai"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg bulvių
400 g miltų
1 kiaušinis
1 šaukšas druskos
100 g aliejaus
1 svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptas bulves išvirti su svogūnu sūriame vandenyje ir sutrinti. Įplakti kiaušinį, įdėti druskos. Miltų dėti minkant tiek, kad neliptų prie rankų. Miltais pabarstyti stalą, ant jo kočioti tešlą storais "kirminais". Pjaustyti ir kepti aliejuotoje skardoje apie 45 min.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital