Autorius apie receptą:
Kol šalnos nenukando paskutinių užsilikusių žieminių svogūnų, skubu dar jų laiškų padžiovinti žiemai. Šiais metais stipriai papildžiau prieskonių lentynėlę savo
Kol šalnos nenukando paskutinių užsilikusių žieminių svogūnų, skubu dar jų laiškų padžiovinti žiemai. Šiais metais stipriai papildžiau prieskonių lentynėlę savo prieskonių mišiniais ir tuo labai džiaugiuosi.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 pundeliai
svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Svogūnų laiškus sudedame į maisto džiovyklę ir paliekame džiūti.
2.
Išdžiuvusius laiškus susmulkiname iki norimo dydžio.