Durklažuvė su baziliku

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Durklažuvė su baziliku
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g durklažuvės
0,5 pomidoro
2 šaukšteliai bazilikų Pesto padažo
1 žiupsnelio grūstų pipirų
2 šaukštųalyvuogių aliejaus
1 šaukštelio druskos
1 lakšto dumblių (sušiams)
Gabalėlio sviesto 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuplauti ir nusausinti žuvį. Žuvį aptepti bazilikų padažu, apvolioti alyvuogių aliejumi ir užberti druska bei grūstais pipirais. Taip paruoštą žuvį palaikyti porą valandų šaldytuve.
Folgos lakštą patepti sviestu. Į dėti dumblių lakštą, ant jo dėti žuvį, šalia padėti supjaustyto pomidoro, ant viršaus uždėti kelias šakeles šviežio baziliko. Ir gražiai ir atsargiai suvynioti žuvį. Taip pat suvynioti į voką folijos.
Kepti 30 min. 200°C temp. orkaitėje.

Patiekti su turimomis daržovėmis.
1 asm.

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital