Drėgni kakaviniai keksiukai su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Drėgni kakaviniai keksiukai su uogomis
Drėgni kakaviniai keksiukai su uogomis
Drėgni kakaviniai keksiukai su uogomis
Autorius apie receptą: Paprasti, tačiau labai skanūs ir aromatingi. Paprasti, tačiau labai skanūs ir aromatingi. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
Įdarui:
200 gramų vyšnių (iš uogienės, nuvarvintų)
Tešlai:
140 gramų kvietinių miltų
120 gramų aliejaus
120 gramų vandens (šilto)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Aptepimui:
100 gramų šokolado
50 gramų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį berti miltus, kakavą, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį berti cukrų, pilti aliejų, šiltą vandenį, įmušti kiaušinį, berti druską, gerai išmaišyti.
3.
Į dubenį su miltų mase supilti cukraus ir aliejaus masę ir išmaišyti.
4.
Į dubenį su paruošta mase suberti gerai nuvarvintas vyšnias, išmaišyti.
5.
Metalines keksiukų formeles padengti popierinėmis keksiukų formelėmis ir paskirstyti paruoštą tešlą.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
7.
Iškepusius keksiukus atvėsinti.
8.
Viršui į prikaistuvį pilti pieną, dėti šokoladą, ištirpinti, atvėsinti ir aptepti keksiukus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital