Drėgnas varškės pyragas su slyvomis

AUTORIUS:
Aurimėlio virtuvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Drėgnas varškės pyragas su slyvomis
Drėgnas varškės pyragas su slyvomis
Drėgnas varškės pyragas su slyvomis
Drėgnas varškės pyragas su slyvomis
Drėgnas varškės pyragas su slyvomis
Autorius apie receptą: Rudenis taip pat gausus įvairių gėrybių, tad šis pyragas bus puiki idėja sunaudoti jas! Labai skanus ir aromatingas pyragas. Rudenis taip pat gausus įvairių gėrybių, tad šis pyragas bus puiki idėja sunaudoti jas! Labai skanus ir aromatingas pyragas. Aurimėlio virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
150 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto (šalto)
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų slyvų
300 gramų varškės
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
50 gramų pieno
50 gramų krakmolo
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Viršui:
150 gramų kvietinių miltų
70 gramų cukraus
70 gramų sviesto (šalto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai paruošti į dubenį berti miltus, cukrų, kepimo miltelius, dėti trynį, sviestą ir išminkyti tešlą.
2.
Paruoštą tešlą dėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi (naudojau 22cm skersmens) ir pirštų pagalba paskleisti ant kepimo formos dugno bei suformuoti sieneles.
3.
Įdarui paruošti į dubenį dėti varškę, berti cukrų, pilti pieną, berti krakmolą, įmušti kiaušinius, berti vanilinį cukrų ir elektriniu plakikliu išplakti iki vientisos masės.
4.
Trupiniams paruošti į dubenį berti miltus, cukrų, dėti minkštą sviestą ir išmaišyti iki vientisos masės (turi gautis trupiniai).
5.
Ant paruoštos tešlos sudėti pjaustytas slyvas, užpilti varškės masę ir ant jos berti paruoštus trupinius.
6.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital