Daniškas kriaušinis torčiukas

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Daniškas kriaušinis torčiukas
Daniškas kriaušinis torčiukas
Daniškas kriaušinis torčiukas
Daniškas kriaušinis torčiukas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g. sviestinės arba sluoksniuotos tešlos;
vanilinio pudingo (reikia gaminti iš pusės pakelio);
konservuotų kriaušių;
trupučio cukraus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pudingo miltelius paruošti kaip nurodyta ant pakuotės (tik galite nedėti cukraus). Tešlą įkloti į kepimo formą ir pabarstyti trupučiu cukraus. Sudėti ant viršaus supjaustytas riekelėmis kriaušes ir apipilti jau atvėsusiu pudingu. Užraityti kraštelius ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 35 - 40 min. Skanaus
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital