Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
3 vienetai | cukinijų (vidutinio dydžio) | |
375 gramai | mocarela sūrio (tarkuoto, arba kitokio švelnaus skonio sūrio) | |
250 mililitrų | rikotos sūrio (arba drėgnesnės varškės) | |
60 gramų | parmezano sūrio (smulkiai tarkuoto) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
0.5 vieneto | citrinų (tarkuotos žievelės + sulčių) | |
2 skiltelės | česnako | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
400 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse | |
0.5 stiklinės | vandens | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus (extra virgin) | |
3 skiltelės | česnako (smulkiai kapotų) | |
1 vienetas | svogūnų (mažo, pjaustyto smulkiais kubeliais) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | džiovinto raudonėlio |