Cukinijų ir varškės blyneliai

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijų ir varškės blyneliai
Autorius apie receptą: Šiuos blynelius valgiau su graikiško jogurto-grietinės ir prieskonių mišiniu. Buvo labai skanu. Šiuos blynelius valgiau su graikiško jogurto-grietinės ir prieskonių mišiniu. Buvo labai skanu. Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
200 gramų cukinijų (svoris jau sutarkuotų)
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų (arba svogūnų laiškų, česnako)
2 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
100 gramų graikiško jogurto
200 gramų varškės
1 skiltelė česnako
pagal skonį krapų
pagal skonį baziliko lapelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tarkuotą cukiniją sudėti į dubenį, berti druskos, permaišyti ir palikti 5-10 minučių, kad išsiskirtų skystis, tuomet išspausti rankomis skystį ir tarkius sudėti į kitą dubenį.
2.
Į dubenį su cukinijomis dėti varškę, įmušti kiaušinį, berti miltus, smulkiai pjaustytą svogūną, berti pipirus ir gerai išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Į keptuvę pilti šlakelį aliejaus, įkaitinti. Į keptuvę šaukštu dėti paruoštos masės formuojant blynelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Padažui į dubenėlį dėti varškę, graikišką jogurtą, įspausti česnaką, berti smulkintus krapus ir baziliko lapelius, berti druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital