Cukinijų ir avinžirnių blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Cukinijų ir avinžirnių blyneliai
Autorius apie receptą: Patiekalas be mėsos, kurį pagaminti nėra sunku, o blyneliai sotūs. Patiekalas be mėsos, kurį pagaminti nėra sunku, o blyneliai sotūs. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų cukinijų
240 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
2 vienetai kiaušinių
90 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
60 mililitrų pieno
3 vienetai svogūnų laiškų
1 šaukštelis kario
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėkite per burokinę tarką sutarkuotą cukiniją, smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, išspauskite česnako skiltelę ir suberkite avinžirnius (smulkinti nereikia).
2.
Kitame dubenyje suberkite miltus, įmuškite kiaušinius, dėkite kario miltelių, žiupsnelį druskos, supilkite pieną ir viską gerai išplakite. Tešla turi būti gan tiršta (grietinės tirštumo).
3.
Gautą tešlą supilkite į indą su cukinijomis ir išmaišykite.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejaus, formuokite norimo dydžio blynelius ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
5.
Patiekite su mėgstamu padažu. Šiam kartui maišiau majonezą su garstyčiomis.
Patarimai:
Jei nerimaujate, kad tešla skystoka, galite papildomai įdėti šiek tiek miltų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital