Creme brulee su agavos sirupu

AUTORIUS:
Nerijus Ižganaitis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Creme brulee su agavos sirupu
Creme brulee su agavos sirupu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai kiaušinių
300 mililitrų grietinėlės (15% riebumo)
100 gramų rudojo cukraus
10 mililitrų agavos sirupo
5 mililitrai vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius nuplauname, atskiriame trynį nuo baltymo.
2.
Į trynius įberiame cukraus, įdedame vanilės esencijos arba vanilės ankštį išsukame iki vientisos masės.
3.
Grietinėlę pilame į prikaistuvį, dedame ant grilio, pakaitiname iki užvirimo.
4.
Plona srovele pilame išmaišytus kiaušinių trynius su cukrumi ir pastoviai maišome. Gautą masę supilame į formeles. Formeles dedame į folijinį indą ir įpilame vandens.
5.
Indą su formelėmis dedame į grilių ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje (45-60 min).
6.
Formeles išimame iš grilio, palaikome šiek tiek, kad atvėstų ir dedame į šaldytuvą visiškam atvėsimui (60 min). Atvėsintą creme brulee pabarstome ruduoju cukrumi ir apšlakstome agavų sirupu. Atviros ugnies degiklio pagalba apdeginame cukrų.
AUTORIUS: Nerijus Ižganaitis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital