Čirviniai vafliai su varškės kremu ir uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Čirviniai vafliai su varškės kremu ir uogomis
Čirviniai vafliai su varškės kremu ir uogomis
Čirviniai vafliai su varškės kremu ir uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų miltinis mišinys skandinaviško stiliaus vafliams (naudojau "City Taste" )
400 mililitrų vandens
130 mililitrų aliejaus (arba tirpinto sviesto)
Įdarui:
300 gramų varškės
100 gramų graikiško jogurto
8 šaukštai braškių (trintų)
1.5 šaukšto klevų sirupo (ar agavų, medaus)
1 šaukštelis vanilės pastos (ar ekstrakto, vanilinio cukraus)
pagal skonį braškių (šviežių arba kitų mėgstamų uogų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite varškės kremą: varškę sumaišykite su graikišku jogurtu ir pertrinkite elektriniu trintuvu. Jei trintuvo neturite, varškę pertrinkite per sietelį ir tuomet sumaišykite su graikišku jogurtu. Pagardinkite vanile ir sirupu arba medumi.
2.
Miltinį vaflių mišinį supilkite į dubenį. Maišydami supilkite vandenį ir aliejų arba tirpintą sviestą. Intensyviai maišykite, kol susidarys vientisa, grietinės tirštumo tešla. Tešlą palikite pastovėti 5–10 minučių kambario temperatūroje.
3.
Kepkite gerai įkaitintoje širdelės formos (čirvinių) blynų keptuvėje, pateptoje aliejumi, kol gražiai apskrus.
4.
Iškeptus vaflius perlenkite per pusę, lyg sumuštinį. Įdarykite varškės kremu ir trintomis braškėmis.
5.
Patiekite su šviežiomis braškėmis ir / ar kitomis uogomis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital