Čirviniai blynai

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Čirviniai blynai
Čirviniai blynai
Čirviniai blynai
Čirviniai blynai
Autorius apie receptą: Kiekvienas kąsnelis yra skonio ir tekstūros šedevras, ypač kai juos apliejate trintomis avietėmis ir vaniliniais ledais. Kiekvienas kąsnelis yra skonio ir tekstūros šedevras, ypač kai juos apliejate trintomis avietėmis ir vaniliniais ledais. Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų miltų
240 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto
2 šaukštai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpiname, atvėsiname.
2.
Į ištirpintą sviestą po vieną įmušamepo kiaušinio trynį, suberiame druską ir išmaišome.
3.
Maišant po truputį supilame pienas, suberiame miltus ir vanilinį cukrų.
4.
Prieš kepant sudedame išplaktus baltymus ir atsargiai įmaišome į tešlą.
5.
Įkaitintą čirvinių blynų keptuvę aptepame sviestu, įpilame tešlą ir iškepame.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital