Autorius apie receptą:
Kiekvienas kąsnelis yra skonio ir tekstūros šedevras, ypač kai juos apliejate trintomis avietėmis ir vaniliniais ledais.
Kiekvienas kąsnelis yra skonio ir tekstūros šedevras, ypač kai juos apliejate trintomis avietėmis ir vaniliniais ledais.
Edita Guščienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų
miltų
240 mililitrų
pieno
2 vienetai
kiaušinių
50 gramų
sviesto
2 šaukštai
vanilinio cukraus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpiname, atvėsiname.
2.
Į ištirpintą sviestą po vieną įmušamepo kiaušinio trynį, suberiame druską ir išmaišome.
3.
Maišant po truputį supilame pienas, suberiame miltus ir vanilinį cukrų.
4.
Prieš kepant sudedame išplaktus baltymus ir atsargiai įmaišome į tešlą.
5.
Įkaitintą čirvinių blynų keptuvę aptepame sviestu, įpilame tešlą ir iškepame.