Čirviniai blynai

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Čirviniai blynai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, purūs, minkštučiai, patiks visai šeimai. Labai skanūs, purūs, minkštučiai, patiks visai šeimai. Jolita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
230 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
180 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų cukraus
8 gramai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus. Baltymus dėti į šaldytuvą.
2.
Visi produktai kambario temperatūros. Trynius, cukrų trinti, kol pabals. Berti vanilinį cukrų, dėti sviestą, plakti. Įmaišyti pieną. Įsijoti sumaišytus su kepimo milteliais miltus. Tešla turi būti nei tiršta, nei skysta. Jei kietoka, įmaišyti kelis šaukštus pieno, jei skystoka - truputį miltų.
3.
Šaltus baltymus išplakti su druska iki standumo, atsargiai įmaišyti mentele į tešlą, kad nesukristų.
4.
Kepti įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje. Atvėsinti ant grotelių - tada bus traškūs, o viduje - minkštučiai. Skanaukite varydami žiemą iš kiemo.
AUTORIUS: Jolita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital