Cinamonu kvepiančios bandelės su obuoliais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Cinamonu kvepiančios bandelės su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pakelis sausų mielių
1 stiklinė pieno
žiupsnelis druskos
1 obuolys
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
 5 šaukštai cukraus
~1 stiklinė miltų, kad nebūtų kieta tešla
1 kiaušinio trynys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles sumaišyti su cukrumi ir druska, užpilti pašildytu pienu, įberti pusę stiklinės miltų, išminkyti tešlą ir uždengus audeklu, palikti tešlą bent 30 minučių kilti. Obuolį nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti cinamonu. Tešlai pakilus, paminkyti ir jeigu reikia, dar įdėti mitų. Svarbu, kad tešla būtų nekieta. Pasivilgius rankas vandeniu, plėšti po nedidelį gabaliuką tešlos ir tarp rankų pasidaryti paplotėlius, į kurių vidų dėti obuolių skiltelę ir gražiai užapvalinti kampus. Dėti bandeles į kepimo indą (aš naudoju keksiukų formeles, tuomet kyla labiau į viršų, o ne į šonus). Bandeles pabarstyti cinamonu, patepti kiaušinio plakiniu. Kepti apie 25 minutes 180 0C orkaitėje.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Jolita
2018-09-24 13:19
Visai nepakylo tesla. Bandziau nwt kelis kartus bet veltui :( ATSAKYTI
Rita
2018-09-24 13:35
Kiek gramų mielių dėjote? Pieną reikia pilti šiltą (ne karštą!) ir palikti tešlą būtinai uždengtą ir ne šaltyje, tuomet tikrai pakils. Jei viską taip ir darėte, gali būti, kad mielės pasenusios. ATSAKYTI
Jolita
2018-09-24 18:27
Viska dariau taip. Antra karta kai dariau tai tesla pakylo po geru 5h. Eisiu greit daryti. Aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital