Autorius apie receptą:
Aš pagaminau česnako žiedų pagardą. Naudosiu, kaip prieskonį verdant sriubas, marinuojant kepsnius ar tiesiog kaip užtepėlę ar skrudintos duonelės.
Aš pagaminau česnako žiedų pagardą. Naudosiu, kaip prieskonį verdant sriubas, marinuojant kepsnius ar tiesiog kaip užtepėlę ar skrudintos duonelės.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
pagal poreikį
česnakų žiedkočiai
1 pundelis
petražolių
1 žiupsnelis
druskos
pagal poreikį
alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į maisto smulkintuvą sudedame petražoles ir česnakų žiedus. Susmulkiname iki vientisos masės. Pagardiname druska. Sudedame į indelius. Viršų užpilame alyvuogių aliejumi.
2.
Laikome šaldytuve.
3.
Jei jau pasigaminote labai daug - užšaldykite ledukų formelėse.