Autorius apie receptą:
Keli metai, kai vis ruošdavausi pasigaminti česnakų žiedkočių prieskoniams. Tai vis kas nors nutikdavo, tai laiko nerasdavau, tai jau ir česnakų žiedai peraugdavo. O šiais
Keli metai, kai vis ruošdavausi pasigaminti česnakų žiedkočių prieskoniams. Tai vis kas nors nutikdavo, tai laiko nerasdavau, tai jau ir česnakų žiedai peraugdavo. O šiais metais išgaudžiau patį tinkamiausią laiką. Ir štai dalinuosi su jumis puiku prieskoniu.Tinka naudoti jauni česnakų žiedai, nes peraugę tampa kieti, tarsi besiveliantys siūlai. Puikiausiai tinka marinuoti mėsai, naudoti troškiniams ar sriuboms. Tinka visur kur tik naudojate česnaką. Beje jei jau česnakų žiedų turite labai daug, juos sumaltus galima užšaldyti ledukų formelėse.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
pagal poreikį
česnakų žiedkočiai
(jaunų)
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Česnakų žiedkočius nuplauname, sumalame arba susmulkiname maisto smulkintuvu.
2.
Įberiame druskos, kruopščiai išmaišome.
3.
Santdžiai sudedame į švarius stiklainiukus, užsukame steriliais dangteliais ir laikome šaldytuve.