Česnakų žiedkočiai žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Česnakų žiedkočiai žiemai
Česnakų žiedkočiai žiemai
Česnakų žiedkočiai žiemai
Autorius apie receptą: Keli metai, kai vis ruošdavausi pasigaminti česnakų žiedkočių prieskoniams. Tai vis kas nors nutikdavo, tai laiko nerasdavau, tai jau ir česnakų žiedai peraugdavo. O šiais Keli metai, kai vis ruošdavausi pasigaminti česnakų žiedkočių prieskoniams. Tai vis kas nors nutikdavo, tai laiko nerasdavau, tai jau ir česnakų žiedai peraugdavo. O šiais metais išgaudžiau patį tinkamiausią laiką. Ir štai dalinuosi su jumis puiku prieskoniu.Tinka naudoti jauni česnakų žiedai, nes peraugę tampa kieti, tarsi besiveliantys siūlai. Puikiausiai tinka marinuoti mėsai, naudoti troškiniams ar sriuboms. Tinka visur kur tik naudojate česnaką. Beje jei jau česnakų žiedų turite labai daug, juos sumaltus galima užšaldyti ledukų formelėse. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
pagal poreikį česnakų žiedkočiai (jaunų)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Česnakų žiedkočius nuplauname, sumalame arba susmulkiname maisto smulkintuvu.
2.
Įberiame druskos, kruopščiai išmaišome.
3.
Santdžiai sudedame į švarius stiklainiukus, užsukame steriliais dangteliais ir laikome šaldytuve.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Saulė Daubarienė
2022-06-23 23:02
Pasiteisinęs receptas. Jau keletą metų taip darau. Skanumėlis žiemą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital