Česnakinė pynė

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Česnakinė pynė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 ml vandens
25 g mielių, šviežių
500 - 600 g miltų
1 v. š.  cukraus
1 a. š. druskos
Įdarui:
75 g sviesto
3 - 4 skiltelių česnako
Šviežių ar džiovintų prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles, suberti cukrų ir 2 - 3 šaukštus miltų. Išmaišyti ir palikti 15 min.
Po truputį sijoti miltus ir minkyti tešlą, kol ji taps elastinga ir glotni. Pastatyti valandai šiltai pailsėti.
Įdarui sukapoti  žoleles (smulkiai), česnaką ir išsukti su sviestu.
Iškočioti iš tešlos ploną lakštą, ištepti jį sviestu ir suformuoti vainikėlį.
Palikti pakilti maždaug 15 - ai minučių.
Kepti 180 C. įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Skanaus :)
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital