Česnakinė moliūgo mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Česnakinė moliūgo mišrainė žiemai
@Shutterstok
Autorius apie receptą: Labai skanus garnyras, bet tinka ir troškiniams gardinti. Nesunku paruošti, o patiks visai šeimai ar svečiams. Skonis pavyksta toks gan gaivus, maloniai aštrus ir česnakinis. Labai skanus garnyras, bet tinka ir troškiniams gardinti. Nesunku paruošti, o patiks visai šeimai ar svečiams. Skonis pavyksta toks gan gaivus, maloniai aštrus ir česnakinis. Receptą prieš kelis metus atradau internete, šiek tiek pakoregavau pagal šeimos skonį ir ji tapo mėgstamiausia. (...daugiau) Marija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kilogramai moliūgų (gryno svorio)
800 gramų cukraus
400 mililitrų obuolių acto
180 mililitrų aliejaus
2 vienetai aitriosios paprikos (arba pagal skonį)
4 šaukštai druskos
5 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgą sutarkuoti per burokinę tarką, dėti į dubenį, berti druską, palikti pastovėti 12 valandų.
2.
Į dubenį su moliūgais pilti obuolių actą, aliejų, berti cukrų, smulkintą česnaką, smulkintas aitriąsias paprikas, išmaišyti ir palaikyti apie 6 valandas.
3.
Paruoštus moliūgus sudėti į švarius stiklainius, užsukti, laikyti šaldytuve.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital