Cepelinai su varške

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Cepelinai su varške
Autorius apie receptą: Mano mamos mėgstamiausi. Mano mamos mėgstamiausi. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai bulvių
0.5 kilogramo bulvių (virtų)
400 gramų varškės
100 gramų grietinės
100 gramų sviesto
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas druskos
2 žiupsneliai juodųjų pipirų
2 žiupsneliai lauro lapų
1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žalias bulves sutarkuoti, išsunkti. Virtas pasūdytame vandenyje, sutrinti ir sumaišyti su žaliomis ir krakmolu.
2.
Ant sviesto apkepti smulkintą didelį svogūną ir sudėti į varškę. Dar įdėti druskos, pipirų, kiaušinį, žalumynų. Išmaišyti.
3.
Formuoti cepelinus ir dėti į verdantį vandenį su prieskoniais ir druska.
4.
Padažui - pakaitinti grietinę su sviestu iki užvirimo, įberti pjaustytų žalumynų ir užvirti.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Zuzana
2018-02-14 13:55
Mes svogūno į varškę nededame,dedame savo auginto peletrūno ir truputį rūkyto kumpio ar šoninės ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital