Autorius apie receptą:
Patiekalas, puikiai tinkantis šventiniam laikotarpiui, tiems, kas nevalgo mėsos, tiems, kas mėgsta ir ieško naujų skonių. Pagaminau cepelinų su silkės ir grybų įdaru. Tokių
Patiekalas, puikiai tinkantis šventiniam laikotarpiui, tiems, kas nevalgo mėsos, tiems, kas mėgsta ir ieško naujų skonių. Pagaminau cepelinų su silkės ir grybų įdaru. Tokių šeimos pagyrimų ir liaupsių tikrai nesitikėjau. Cepelinai buvo labai labai skanūs. Gaminkite ir nustebinkite savo artimuosius šiais cepelinais.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
8 vienetai
bulvių
150 gramų
silkių filė
100 gramų
voveraičių
(arba kitų grybų)
1 vienetas
svogūnų
2 šaukštai
sviesto
šiek tiek
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkintą svogūną ir grybus pakepinti su sviestu. Silkės filė supjaustyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su pakepintais grybais.
2.
Bulves nuskusti, sutarkuoti ir gerai nusunkti (sunkos neišpilkite, ją naudosime virimui). Iš bulvių formuoti papločius, dėti įdaro ir suformuoti cepeplinus.
3.
Į vandenį sudėti iš bulvių susidariusį krakmolą ir sudėti cepelinus. Virti apie 20 minučių.
4.
Patiekiau su sviesto ir grietinės padažu, pakeptomis voveraitėmis ir svogūnu.