Cepelinai su grybų ir silkutės įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Cepelinai su silke ir grybais
Autorius apie receptą: Patiekalas, puikiai tinkantis šventiniam laikotarpiui, tiems, kas nevalgo mėsos, tiems, kas mėgsta ir ieško naujų skonių. Pagaminau cepelinų su silkės ir grybų įdaru. Tokių Patiekalas, puikiai tinkantis šventiniam laikotarpiui, tiems, kas nevalgo mėsos, tiems, kas mėgsta ir ieško naujų skonių. Pagaminau cepelinų su silkės ir grybų įdaru. Tokių šeimos pagyrimų ir liaupsių tikrai nesitikėjau. Cepelinai buvo labai labai skanūs. Gaminkite ir nustebinkite savo artimuosius šiais cepelinais. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
8 vienetai bulvių
150 gramų silkių filė
100 gramų voveraičių (arba kitų grybų)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai sviesto
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkintą svogūną ir grybus pakepinti su sviestu. Silkės filė supjaustyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su pakepintais grybais.
2.
Bulves nuskusti, sutarkuoti ir gerai nusunkti (sunkos neišpilkite, ją naudosime virimui). Iš bulvių formuoti papločius, dėti įdaro ir suformuoti cepeplinus.
3.
Į vandenį sudėti iš bulvių susidariusį krakmolą ir sudėti cepelinus. Virti apie 20 minučių.
4.
Patiekiau su sviesto ir grietinės padažu, pakeptomis voveraitėmis ir svogūnu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital