Burokėlių užkandis su silke ir kriaušėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Burokėlių užkandis su silke ir kriaušėmis
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Greitai, nesudėtingai, puošniai ir labai skaniai, lyg tiesiai iš restorano. Bet tokius žavingus patiekalus patiems paruošti tikrai labai paprasta. Tai vienas iš tų receptų, Greitai, nesudėtingai, puošniai ir labai skaniai, lyg tiesiai iš restorano. Bet tokius žavingus patiekalus patiems paruošti tikrai labai paprasta. Tai vienas iš tų receptų, kuriuose susipina paprastumas su tobulumu ir pavyksta tiesiog puikiai. Papuoš kiekvieną šventinį stalą, o skoniai dera tarpusavyje. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas burokėlių (virto arba kepto orkaitėje)
2 vienetai silkių filė
0.5 vieneto kriaušių (vidutinio dydžio)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis medaus (nebūtina)
Papuošimui:
1 saujelė krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlį nulupti i ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Silkę, kriaušę ir svogūną supjaustyti labai smulkiais kubeliais, suberti į dubenį.
3.
Mažame indelyje sumaišyti garstyčias ir medų. Plona srovele nuolat maišant konditerine šluotele supilti citrinų sultis. Tuomet toliau maišant supilti alyvuogių aliejų.
4.
Paruoštą padažą supilti į silkės, kriaušių ir svogūno masę ir gerai išmaišyti.
5.
Į lėkštę ratu dėlioti burokėlių griežinėlius, šiek tiek uždedant vieną ant kito. Ant burokėlių sudėti paruoštą silkės masę. Tiekiant galima papuošti krapais ar kitais žalumynais.
Patarimai:
Burokėlius galima naudoti virtus, bet man dar skaniau ir gražiau su keptais orkaitėje, kuriuos ruošiu taip: burokėlį suvynioju į foliją ir keptu 180-200 C temperatūros orkaitėje apie 1 - 1.30 valandos iki suminkštėja.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital