Burokėlių mišrainė su raudonomis pupelėmis

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Burokėlių mišrainė su raudonomis pupelėmis
Autorius apie receptą: Raudona mišrainė - senas, gerai žinomas patiekalas. Nuėmus derlių, visada norisi jos pasigaminti. Aš naudoju pailgus burokėlius, jie greičiau išverda, man jie skanesni. Raudona mišrainė - senas, gerai žinomas patiekalas. Nuėmus derlių, visada norisi jos pasigaminti. Aš naudoju pailgus burokėlius, jie greičiau išverda, man jie skanesni. Paprastai naudoju baltas pupeles, o šį kartą sugalvojau pakeisti raudonomis. Agurką taip pat naudojau šviežiai paraugintą. Naujovės suteikė šiek tiek kitokį, malonų skonį. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai bulvių
5 vienetai burokėlių (nedidelių, pailgų)
3 vienetai morkų
250 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
1 vienetas raugintų agurkų (šviežiai)
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai majonezo
pagal skonį himalajų druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
1 gabalėlis poro (papuošimui, nebūtina, supjaustyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Burokėlius, morkas, bulves išvirti su lupenomis, atvėsinti.
2.
Nulupti, supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Svogūną ir agurką smulkiai supjaustyti.
4.
Į dubenį sudėti supjaustytas daržoves, suberti konservuotas pupeles, pagardinti majonezu, druska, pipirais, išmaišyti.
5.
Galima papuošti išpjaustytais morkų, burokėlių, poro gabalėliais, pupelėmis.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital