Bulvių virtinukai gnocchi su burokėliais ir šoninės padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulvių virtinukai gnocchi su burokėliais ir šoninės padažu
Bulvių virtinukai gnocchi su burokėliais ir šoninės padažu
Bulvių virtinukai gnocchi su burokėliais ir šoninės padažu
Autorius apie receptą: Gardieji bulvių virtinukai - labai skanu, nesudėtinga paruošti. Puikiai tinka pietums, kurie sužavės tiek didžiuosius, tiek mažuosius šeimos narius. Gardieji bulvių virtinukai - labai skanu, nesudėtinga paruošti. Puikiai tinka pietums, kurie sužavės tiek didžiuosius, tiek mažuosius šeimos narius. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių
150 gramų kvietinių miltų
110 gramų burokėlių
1 vienetas kiaušinių
Padažui:
400 mililitrų grietinėlės
250 gramų ožkos pieno sūrio
150 gramų šoninė
50 gramų sviesto
1 pundelis petražolių
1 žiupsnelis muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir dar šiltas sugrūsti. Susmulkinti burokėlius. Į bulves berti miltų, įmušti kiaušinį, sudėti smulkintus burokėlius. Užminkyti tešlą.
2.
Tešlą dalinti į kelias dalis, kiekvieną kočioti į volelį (jei limpa, ant stalo paberti miltų), šiek tiek paspausti ir supjaustyti 2-3 cm pločio gabalėliais.
3.
Dėti virti į verdantį vandenį. Pirmiausia virtinukai nusileis, o kai pakils, virti dar 2 minutes.
4.
Padažui keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepinti šoninę. Įdėti smulkintą ožkos sūrį, supiltigrietinėlę. Įberti smulkintų petražolių, žiupsnį druskos, pipirų ir muskato riešuto.
5.
Gnocchi patiekti su padažu ir parmezano sūriu.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2022-11-07 12:33
Na mano seimai netiko,bet ir gavos ne kas ATSAKYTI
Ignė
2022-11-07 18:17
O kas būtent nepavyko? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital