Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
1 vištienos sultinio kubelis
Faršas
1-2 morkos
100 g fermentinis sūrio
Pipirai, druska
Sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuoti bulves rupia tarka ir paskirstyti kepimo inde. Ant bulvių užpilti, mažame vandens kiekyje ištirpintą, sultinį. Orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių, šiek tiek pakepti. Apkepus bulvėms ant jų dėti sluoksnį suprieskaniuoto faršo. Ir pakepti dar orkaitėje. Ant viršaus uždėti svieste patroškintas rupiai tarkuotas morkas ir apibarstyti sūriu. Dar šiek tiek pakepti, kol sūris išsilydis. Skanaus!
Keistas receptas. Faršo reiškia galima dėti belekiek. Jei nori 100 g, jei nori 2 kg. Ir tas "pakepti, po to dar pakepti ir dar pakepti". Jokio konkretumo kiek laiko gaminti. Mintis gera, bet norint pasidalinti su nebandžiusiais reikia bent kiek konkretumo.
ATSAKYTI
Lidija
2017-08-04 19:56
o negalima viska sudeti ir kepti
ATSAKYTI
Agne
2017-08-05 09:41
Manau galima, skonis turbut butu ciut kitoks negu apkepant sluoksniais, bet irgi skanu :)
ATSAKYTI
Ligita
2017-02-06 20:25
Fausta, man paprastai iskepa per 30-40 min prie 190 laipsniu. Bet tikslus kepimo laikas priklausys nuo formos dydzio, bulviu tarkavimo stambumo. Reik ragauti ir ziureti. Labai gera uzkepele!
ATSAKYTI
Fausta
2017-02-03 22:13
O kiek laiko reikia kepti ir ant kiek laipsnių?
ATSAKYTI