Bulvių salotos su marinuotais pievagrybiais ir daržovėmis

AUTORIUS:
Justė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulvių salotos su marinuotais pievagrybiais ir daržovėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sočios ir greitai paruošiamos bulvių salotos su marinuotais pievagrybiais, daržovėmis, kiaušiniais. Jas paruošite labai greitai, tiekti galima iš karto ar valandėlę Sočios ir greitai paruošiamos bulvių salotos su marinuotais pievagrybiais, daržovėmis, kiaušiniais. Jas paruošite labai greitai, tiekti galima iš karto ar valandėlę palaikyti šaldytuve. (...daugiau) Justė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
200 gramų konservuotų žirnelių
150 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas morkų (virtos su lupena)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
3 šaukštai majonezo (apytikriai)
1 saujelė svogūnų laiškų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves, kiaušinius ir morką nulupti.
2.
Bulves ir kiaušinius supjaustyti stambiais kubeliais. Morką sutarkuoti arba supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
3.
Marinuotus pievagrybius ir konservuotus žirnelius nukošti. Jei pievagrybiai dideli, juos supjaustyti.
4.
Smulkintas daržoves, kiaušinius, žirnelius, pievagrybius sudėti į indą. Pagardinti pipirais ir majonezu, išmaišyti.
AUTORIUS: Justė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital